БСП иска разследване дали е изнасяно българско оръжие за Украйна. Това става

...
БСП иска разследване дали е изнасяно българско оръжие за Украйна. Това става
Коментари Харесай

БСП иска службите да разследват износа на оръжие за Украйна

БСП желае следствие дали е изнасяно българско оръжие за Украйна. Това излиза наяве от пост във Facebook на водача на партията Корнелия Нинова.

В поста си Нинова упорства членовете на междуведомствената комисия, която позволява покупко-продажбите с оръжие - МИИ, Министерство на вътрешните работи, МО, Министерство на външните работи, ДАНС, Военно разузнаване, да отговорят поставяли ли са автограф под покупко-продажби за Украйна или с медиатори за Украйна и с маршрут за Украйна. А също и дали са одобрявали възложен от някой покупател, медиатор или трета страна, документ за краен консуматор Украйна.

" Ако отговорите са не, всички които настояват, че са правили нещо скрито зад тила на формалните институции и службите за сигурност, неотложно да понесат отговорност с цялата мощ на закона ", написа Нинова.

" Всички, които поддържаха износа на оръжие в Народното събрание и служебният кабинет, който го изнесе, се сплотиха, с цел да обвинят единствената партия, която в държавното управление беше спирачка за това. Няма да го позволим ", споделя още водачът на Българска социалистическа партия.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР